marți, 8 octombrie 2013

Suntem creatorii vietii noastreDeci, cine doreste sa-si schimbe Viata? Sa constientizeze si sa scape de programele limitative din inconstient/subcosntient si sa ascenzioneze? Suntem Creatori, dar am uitat. E momentul ca Viata pe care o visam fiecare din noi, sa se materializeze cu adevarat.Rezolva odata si pentru totdeauna conflictul permanent dintre minte si inima!!


Iti doresti sa faci o schimbare in viata ta? Iti doresti sa renunti la trecut si limtarile pe care le ai? Iti doresti sa ai o viata implinita, abudenta, fericita? Iti doresti sa derulezi proiectul demult visat dar care a ramas doar in stadiul de gand pentru ca te lovesti mereu de diferite piedici? Bucuria, implinirea interioara, abundenta pe toate planurile exista din plin in jurul nostru, dar de ce nu reusim sa o atragem? Unde se afla cu adevarat problema? 

De exemplu: Exista mii de oameni care desi sunt extrem de inteligenti, au cunostinte vaste, si oricat muncesc, raman mereu saraci si nu au noroc la bani. Iar altii care doar misca un deget, au bani fara nici un efort? De unde aceasta diferenta? Poate ai incercat tehnica afirmatiilor pozitive, a gandirii pozitive si totusi nu a functionat. Te-ai intrebat DE CE? Toate asa zisele nenorocuri se afla in programele prestabilite, cu care ne nastem. Din pacate, emotiile create de aceste programe inconstiente ne creaza o Viata neimplinita, si in plus, nu ne permit sa ascensionam. Asta doarece viata noastra este condusa in jur de 90% de subconstient si inconstient de tiparele, fricile  si limitarile stranse de-a lungul vietii. Aceste programe prestabilite se afla in jurul fiecarei persoane, sub forma unei matrici. Aceasta matrice care contine toate aceste programe, se sterge si  se inlocuieste cu alta, creata de noi, in mod constient, cu ceea ce ne dorim sa reprezinte Viata noastra: sanatate, fericire, abundenta, bogatie.

Daca te numeri printre persoanele care vor sa faca o schimbare,
E simplu  -  iar mintea umana se opune si nu poate concepe .. cum poate un lucru atat de simplu sa aiba astfel de efecte?! dar are...
E logic -  partea teoretica ofera o imagine clara si concisa a modului cum functioneaza asupra omului, din punct de vedere al fizicii cuantice, si in sfarsit mintea intelege si se da din cale...
E usor de aplicat, practica - important e sa dorim cu adevarat schimbarea si sa aplicam aceasta tehnica extrem de simpla, in orice loc ne aflam si in orice moment al zilei

Te ajuta sa te eliberezi de trecut si de atasamente
Te ajuta sa elimini blocajele din viata ta
Te ajuta sa te eliberezi de orice frica
Te ajuta sa faci schimbarea pe care ti-o doresti in viata ta
Te ajuta sa creezi fericirea, abudenta si prosperitatea in viata ta
Te ajuta sa te vindeci de orice boala
Te ajuta sa traiesti in prezent
Te ajuta sa iti clarfici misiunea in viata asta
Iti ofera increderea in tine ca poti schimba si crea orice, prin prisma efectelor imediate

Te asteptam pentru a ne creea o noua Realitate!

Care sunt avantajele ?
    Exprimarea de Sine
    Asculatarea trupului, minţii şi sufletului.
    Ascultarea în adevăr a celorlalţi
    Comunicare relaţională
    Transformarea stării interioare, psiho-afective şi chiar fizice
    Recunoaşterea ritmului vieţii
   Recunoaşterea bucuriei necondiţionate
    Multe alte avantaje le putetem descoperi împreună

 Viaţa este un complex de ritmuri şi omul trăieşte simultan în aceste ritmuri. Ritmul  (ciclul) îl regăsim în toate formele de manifestare a vieţii biologice (bioritmul), ale naturii (anotimpurile), în Univers (rotaţia planetelor, sistemelor solare, galaxiilor), în viaţa noastră mentală, afectivă, socială şi spirituală.

Ritmul susţine viaţa şi sănătatea.
Ritmul constă în activitate (concentrare) şi relaxare, inspiraţie – expiraţie, ascultare – vorbire, receptivitate – emotivitate, gândire raţională - gândire intuitivă, acumulare – reproducere, ştiinţă – artă
Prin ritm ( exerciţii ritmice, audiţii de muzică ritmică ) ne putem menţine sănătatea şi chiar ne putem vindeca de diferite afecţiuni
Pentru copii importanta ritmului este cu mult mai mare. Ritmul îi ajută să se dezvolte armonios fizic, mintal şi emoţional, să înveţe mai eficient.

Finalitate:
   La finalul cursului, participanţii trebuie să dobândească:
 -  Curajul să manifeste Splendoarea, Bucuria şi Abundenţa.

" Indiferent de orice crezi sau traiesti in viata ta acum, iti spun doar atat: n-ar trebui sa suferi, sa te compromiti, sa te lasi manipulat si influentat in moduri in care nu-ti aduc fericire si implinire (daca ti-ar aduce, atunci ai fi inspirat, nu ma"

Atitudinea abundentei
"...Abundenta este o atitudine....Purtati atitudinea  abundentei....Este o alegere dar de fapt este o atitudine...Aveti cu toti abundenta nelimitata..."
 Stiind toate acestea incepand cu aceasta dimineata m-am invesmantat cu imbracamintea abundentei(energetica) si am luat atitudinea abundentului!Joc rolul abundentului ,stiind ca pot alege si juca orice rol ,devenind acel rol,Stiu ca  eu orchestrez universul ,chemand energiile care sa se alinieze potrivit rolului jucat.
Fiecare alege ce rol sa joace si este in regula oricum!
Am venit – De unde? Merg – Incotro? Care este sensul vietii noastre pamantesti?  

Acum a sosit clipa sa primesti! Chiar daca de multe ori ai oferit, acum este momentul perfect pentru a primi. Am ales ca orice informatie care curge prin mine, sa mearga mai departe in mod neconditionat.

Idiferent de orice crezi sau traiesti in viata ta acum, iti spun doar atat: n-ar trebui sa suferi, sa te compromiti, sa te lasi manipulat si influentat in moduri in care nu-ti aduc fericire si implinire (daca ti-ar aduce, atunci ai fi inspirat, nu manipulat), n-ar trebui sa-ti vinzi sufletul pentru a face lucruri doar pentru a supravietui, n-ar trebui sa gasesti vinovati pentru ceea ce traiesti, n-ar trebui sa plangi de tristete, n-ar trebui sa faci nimic din toate astea si din orice alt lucru care nu-ti face sufletul sa cante si inima sa danseze de fericire si de apreciere pentru viata!

Dar totusi o faci si continui sa o faci chiar daca iti dai seama ca nu pentru asta ai venit aici si ca nu asa ii aduci lumii cel mai mare bine pe care il poti aduce! Stii, undeva acolo, in interiorul inimii tale, de faptul ca esti neimplinit, nu ajuti de fapt pe nimeni sa fie mai fericit si mai bogat, ci din contra, nesuferinta ta va crea mai departe nesuferinta in calea ei.
Cred in schimb, ca a venit vremea sa te opresti. Chiar acum.

Opreste-te! Respira! Respira profund. Nu merge mai departe cu citirea acestui articol pana nu respiri. Pana nu ajungi aici, aici si acum, in acest moment!

Devino constient de tine si de corpul tau, acum, aici! Relaxeaza-ti umerii si simte prezenta divina care este acum, aici, alaturi de tine. Daca iti plimbi mana prin aer, vei simti in aer aceasta prezenta.

Sa nu crezi cumva ca alegand inca sa te mai compromiti, sa te mai chinui, sa mai suferi, sa mai ramai in aceasta situatie care iti pune zi dupa zi pietre pe suflet, sa nu crezi cumva ca faci vreun bine omenirii sau ca salvezi pe cineva de la moarte.
Poate ca ai ani buni de studiu in spate, poate ai participat la milioane de cursuri, poate ai incercat mii de metode, insa momentul prezent te gaseste tot neimplinit si tot nefericit. Nu crezi ca e momentul de ceva mult mai profund decat atat? Eu cred ca da.
Eu cred ca acum, exact acolo unde te afli, e momentul sa iei o decizie. Sa iei decizia ca de acum inainte vei avea incredere in divinitate si, indiferent de oricum ar arata viata ta si orice lucruri mai pot aparea de acum inainte in experienta ta, tu vei stii ca totul face parte dintr-un plan imens al Universului, un plan de desavarsire, un plan al iubirii, un plan al trezirii la adevarata viata.

De acum inainte, vei incepe sa traiesti stiind ca sufletul tau te ghideaza catre cel mai mare bine. De acum inainte, ai incredere ca totul in viata ta e bun. De acum inainte, nu te mai plangi, pentru ca stii ca orice s-ar intampla, este perfect exact asa cum se intampla. De acum inainte, orice lucruri ar mai putea aparea in viata ta, le vei privi ca pe niste binecuvantari si te vei bucura din plin de ele. De acum inainte, nu mai faci separare intre tine si cel de langa tine. De acum inainte, iti deschizi inima pentru a te redescoperi, pentru a intelege cine esti
de fapt, pentru a intelege de ce ai venit aici si cum meriti de fapt sa traiesti. De acum inainte nu mai gasesti vinovati si nu mai ramai suparat pe viata. De acum inainte incepi sa constientizezi prezenta divina, perfecta si completa care exista in interiorul inimii tale. De acum inainte, realizezi faptul ca Dumnezeu nu a fost niciodata in afara ta si incepi, pas cu pas, sa il redescoperi, sa il intelegi, sa vezi ce vrea el cu adevarat de la tine. De acum inainte, iti permiti sa respiri, sa zambesti, sa intelegi, sa faci liniste si sa asculti.

De acum inainte incepi sa te onorezi. De acum inainte incepi sa celebrezi viata prin constientizarea puterii infinite si a darurilor divine din interiorul tau.

De acum inainte, ESTI…iar asta iti va fi de ajuns. Pentru ca FIIND vei descoperi orizonturi nelimitate, vei trai senzatii nemaiintalnite, vei capata intuitii profunde, te vei bucura de tine si de ceea ce salasluieste in tine. Vei descoperi comorile inimii tale, acelea pe care te tot lupti sa le gasesti in alergatura ta zilnica catre dobandire.

Tu ai venit in aceasta lume, in aceasta viata, sub forma aceasta, pentru a te bucura din plin de toate frumusetile neasemuite ale CEEA ce ESTI tu cu ADEVARAT! Dincolo de toate formele, de toate proiectiile, de toate convingerile, de toate planurile, dincolo de toate acestea, sta ESENTA, iar ceea ce esti tu cu adevarat este ESENTA, nu ceea ce crezi ca vezi in oglinda. Inceteaza a-ti mai trai viata ca pe un suflet timid si inceteaza sa mai privesti viata printr-un spectru atat, dar atat de limitat. Ai venit aici pentru a te bucura de tine si de viata si de toti cei care iti intra in viata. Ai venit aici sa-ti celebrezi fiinta, sa-ti onorezi Existenta, sa plangi de bucurie, sa te experimentezi pe tine, sub toate formele posibile.

Ai venit aici doar pentru ca voiai sa vezi cum e sa fii in pielea ta. Si e minunat. Renunta la a mai ramane in ignoranta, pentru ca ramanand legat la ochi, te privezi de cel mai mare dar al Omenirii: EXISTENTA TA! Esti valoros pentru ca existi, iar in momentul in care focul din sufletul tau va descoperi existenta ta, intreaga lume va canta cantecul iubirii, cantecul unimii, cantecul fericirii!

Viata ta ar trebui sa fie o continua celebrare a Perfectiunii. Si daca nu crezi in perfectiune si in fericire, sa nu cumva sa-ti permiti sa te intrebi de ce nu traiesti asta! Totul exista in aceasta lume si totul iti este accesibil. Nu trebuie sa faci nimic pentru a le avea. Dar in asta consta secretul. Poti sa nu faci nimic? Chiar acum?Te poti opri putin? Sa te asculti? Sa vezi ce e in tine? Sa descoperi frumusetea sufletului tau? Sa te bucuri de el, de tine, de ceea ce descoperi? Opreste-te! Asculta-te! Respira!

Aici si acum se petrece viata ta! Vei vedea ca in momentul in care vei descoperi frumusetea inimii si vei trai din adevarul ei, atunci vei descoperi adevarata frumusete a vietii. Atunci il vei cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu.

Atunci te vei REcunoaste! Si nu-ti fa griji, viata nu se va prabusi daca tu te opresti pentru doua secunde sa te asculti si sa vezi ce e cu adevarat in tine. Stai linistit, toate se vor aseza exact asa cum este cel mai bine. Problemele iti vor fi rezolvate, pasii iti vor fi ghidati, iar tu vei face ceea ce esti menit cu adevarat sa faci.

Relaxeaza-te!
Esti aici pentru a te bucura de tine, si bucurandu-te de tine, ii vei bucura in drumul tau si pe ceilalti. Ai venit aici pentru iubire si pentru bucurie, si pentru pace si pentru frumusete. Descoperind aceste lucruri in inima ta si celebrandu-le zi de zi, atunci vei putea bucura si imbogati intreaga Planeta!
Nu fii timid! Bucura-te de TINE! 
 
De  ce ai venit in aceasta lume :
“Pentru ca TU eşti lumina lumii. Alta nu există. Nu există trezire în afara experienţei tale. Nu trebuie să cauţi nimic în afara ta. Nu trebuie să ispăşeşti nimic pentru trecutul tău. Nu există decât momentul de acum, în care străluceşti ca o stea care luminează cerul întunecat. Oriunde priveşti, noi stele explodează la lumină. Experienţa interioară şi cea exterioară s-au unit într-un singur ritm pulsatoriu. Este cântecul tuturor lucrurilor, poezia gândului care se deschide în zori. Este sufletul tău care se înalţă, sinele tău Christic, inocenţa ta.”  (Paul Ferrini – Liniştea inimii)

Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie; îndreptaţi-vă spre ceva care sa vă înalţe. Şi cu cât vă înalţati mai mult, cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră.
Depinde numai de voi.  (Osho)

Doamne, Tu cunoști pricina îngrijorărilor mele, ia-mă în palma Ta și păzește-mă. Fii cu mine în fiecare clipă și nu mă lăsa să alunec sau să mă poticnesc. Ție îți încredințez viața mea și ființa mea, sufletul meu și tot ce am. Ai grijă de ele și folosește-le după cum vrei Tu.

Ție ți-i încredințez și pe toți cei pe care îi iubesc, ocrotește-i cu mila Ta și nu-l lăsa pe niciunul dintre ei să se piardă. Iartă-ne când greșim iar atunci când rătăcim pe cărări străine, ia-ne de mână și adu-ne cu blândețe acasă.
Îndreaptă răul pe care l-am făcut și folosește rănile noastre spre zidirea și vindecarea noastră și a altora. Rămâi cu noi până la sfârșit și dă sens vieții noastre, pentru ca și noi să rămânem în Tine și să gustăm pacea și biruința deplină în Împărăția Ta. Amin.

Iubirea daruire

Iubirea-răspuns începea cu mine. Iubirea dăruire începe cu tine. În iubirea-răspuns sunt focalizat pe nevoile mele, în iubirea-dăruire sunt focalizat pe nevoile tale. Este o iubire matură în cel mai înalt grad, deoarece se oferă fǎră a pune condiţii, fǎră a se negocia, fǎră a cere ceva în schimb.

Iubirea-dăruire conţine mesajul “Mă bucur să-ţi ofer asta. Nu aştept nimic în schimb”. Dominanta ei este emisivǎ (ea pleacă din mine, direct, fǎră ca tu să fi făcut ceva), de aceea o consider un aspect al Principiului Masculin.

Iubirea-dăruire seamănă cu actul de a avea grijă de o floare. Mă bucur să te îngrijesc pe tine, floare, dar nu-ţi cer să înfloreşti pentru mine. Nici nu mă retrag din viaţa, ta dacă nu înfloreşti sau dacă înfloreşti când sunt eu plecat în vacanţă şi de tine are grijă, temporar, altcineva. Indiferent de ritmul creşterii tale, eu continui să am grijă de tine. Mă retrag atunci când şi tu te retragi. Dacă ai vorbi şi mi-ai cere să plec, pentru că doreşti să fii îngrijită de altcineva, de asemenea m-aş retrage, întrucât nu vreau sa am grijă de tine împotriva voinţei tale.
Cum ştiu că te iubesc cu adevărat, cum îmi dau seama dacă iubirea mea este hrănitoare? Foarte simplu, observ dacă iubirea mea te ajută să te dezvolţi!

În opinia mea, evoluţia este criteriul iubirii: Când te iubesc, tu evoluezi. Hrănită cu iubirea mea, tu creşti, te dezvolţi pe diferitele niveluri ale fiinţei tale. Aceste niveluri pot fi ierarhizate, de la inferior la superior.

Această iubire este mult mai mult decât atracţia pentru o anumită persoană, mai mult decât sentimentele pozitive pe care ţi le inspiră cineva în compania căruia te simţi bine. Este preocupare activă şi efort pentru a-i sprijini creşterea spirituală, este intenţie tradusă în fapt, este dorinţa de a vedea o altă fiinţă devenind liberă (sau mai liberă).

Iubirea spirituală este un fel de a spune “Vreau să fii fericită”, dar nu în înţelesul obişnuit, psihologic, ci în cel spiritual: “Vreau să cunoşti fericirea supremă, vreau să-1 cunoşti pe Dumnezeu, vreau să-ţi revelezi Sinele”. Îmi doresc asta pentru tine şi te ajut dacă şi tu îţi doreşti asta. Dacă ai alte dorinţe, care nu au în vedere fericirea spirituală, nu le sprijin, însă le respect. Nu mă opun dacă pleci, nu te controlez, nu te manipulez. Te primesc cu bucurie dacă te întorci (vezi parabola fiului risipitor).

Iubirea-dăruire este o iubire fǎră aşteptări, euforică, pură, minunată. Este ca şi cum ai fi Soarele, care te iubeşte chiar dacă tu nu-1 placi, ca şi cum ai fi Pământul, care te susţine deşi ţi se pare că e rigid sau ca şi cum ai fi un pom fructifer, care îţi dă fructe chiar dacă tu îl găseşti bătrân sau insuficient de frumos.

E simplu de tot. Pentru a iubi în acest fel trebuie să descoperi, înlăuntrul tău, sursa inepuizabilă de energie iubitoare. După ce ai localizat-o, nu-ţi rămâne decât să te branşezi la ea.

Ea vine dintr-un loc misterios din interiorul tău, iar tu îi permiţi să treacă prin tine. Asta e toată contribuţia ta, te informez, în cazul în care te încearcă dulcea ispită a orgoliului.

Zambetul
De cate ori imi amintesc cat de important este sa zambim, de efectele zambetului si rasului atat asupra personei care face aceasta, cat si asupra lumii inconjuratoare, practic si eu aceasta. Recunosc ca inca nu mi-a intratat in obisnuinta, in reflex.
Cat de eliberator este   a zambi, a rade si ce energie transmite in jur! Unele  persoane pot spune ca ele au mari probleme, se confrunta cu  dificultati majore si cate si mai cate. Tocmai in astfel de situatii, cu atat mai mult zambiti si revendicati-va suveranitatea. Si veti observa o schimbare rapida.
"De fiecare data cand  radeti, de fiecare data cand zambiti, va intoarceti ceva mai multi la suveranitate..."_Adamus St.Germain-Shoud 4.
Sa zambim ,sa radem,este simplu si eficient!doar sa permitem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu